Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijava
Prijava
  • *** Testna internet trgovina! Trgovina služi isključivo u cilju testiranja procesa narudžbe. Ova web trgovina nije u funkciji i ne služi prodaji proizvoda. Zaprimljene narudžbe neće biti obrađene ***
  • *** Testna internet trgovina! Trgovina služi isključivo u cilju testiranja procesa narudžbe. Ova web trgovina nije u funkciji i ne služi prodaji proizvoda. Zaprimljene narudžbe neće biti obrađene ***

Ovo je testna internet trgovina. Ova trgovina služi isključivo u cilju testiranja procesa narudžbe. Ova web trgovina nije u funkciji i ne služi prodaji proizvoda. Zaprimljene narudžbe neće biti obrađene.

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našoj internet stranici.

Prodavatelj: Internetsku prodaju na vsc-pro.com obavlja MATHEMA d.o.o. iz Križevaca, F.Galovića 29a, 48260 Križevci, OIB: 14031039774. Tvrtka je upisana u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 12345678. Direktor tvrtke je Goran Pavković.

Kupac: Kupac proizvoda je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Kupcem se smatra i osoba koja se registrira na stranici vsc-pro.com. Registracijom kupac potvrđuje da je punoljetna i poslovno sposobna osoba. U ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobnih osoba kupnju mogu zaključiti njihovi skrbnici ili zakonski zastupnici. U ime i za račun djelomično poslovno sposobnih osoba kupnja se može zaključiti samo uz suglasnost njihovih skrbnika ili zakonskih zastupnika.

MATHEMA d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju postupanja koje je suprotno gore navedenom.

Cijene: Sve cijene su izražene u hrvatskoj valuti s uključenim PDV-om po važećoj stopi. Važeće cijene i ostale pogodnosti (popusti, akcije) su one koje su iskazane na dan primitka narudžbe.

Prodavatelj će isporučiti originalni račun kupcu prilikom plaćanja odnosno dostave naručene pošiljke.

Uvjeti kupnje/prodaje putem www.vsc-pro.com određeni su gore navedenim općim uvjetima koje kupac prihvaća prilikom narudžbe. Kupnja/prodaja knjiga na vsc-pro.com može se obaviti na dva načina: bez registracije i s registracijom.

Kod kupnje bez registracije postupak se provodi na slijedeći način: 1. narudžba 2. plaćanje 3. dostava, povrat proizvoda.

Kod kupnje s registracijom postupak se provodi na slijedeći način: 1. registracija 2. narudžba 3. plaćanje 4. dostava, povrat proizvoda.

REGISTRACIJA

Prilikom registracije kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka. U slučaju bilo kakve promjene podataka koji su uneseni prilikom registracije kupac ih je dužan pravovremeno ažurirati na www.vsc-pro.com.

NARUČIVANJE

Narudžbe se šalju elektroničkim obrascem dodavanjem u potrošačku košaricu. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu te će elektroničkom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi. Roba se smatra naručenom u trenutku kad kupac prođe cijeli postupak narudžbe. Ako ne dobijete e-mail o prihvatu narudžbe molimo da provjerite nalazi li se naručeni proizvod u vašoj košarici te ponovite postupak naručivanja.

KOŠARICA

Po odabiru artikla možete kliknuti na detalje i saznati više o artiklu, samo kliknete na košaricu i odabrani artikl će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša vam je košarica vidljiva dostupna u gornjem desnom kutu te možete mirno nastaviti pregledavati našu web stranicu. Po završetku kupnje, vratite se na košaricu i prođite četiri (4) postupka i odaberite 'potvrda narudžbe'. Po završetku možete isprintati svoju narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stići će na vašu e-mail adresu.

Mathema d.o.o se obvezuje isporučiti sve naručene artikle koje se u trenutku isporuke nalaze na zalihama. Ako Mathema d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih artikala, kontaktirat će kupca. Svi ostali naručeni artikli bit će isporučeni.    

 

 

 


*** Testna internet trgovina! Trgovina služi isključivo u cilju testiranja procesa narudžbe. Ova web trgovina nije u funkciji i ne služi prodaji proizvoda. Zaprimljene narudžbe neće biti obrađene ***
VSC Pro+ Internet Prodaja   Izrada Internet Trgovina